Baseus Golden Contactor Pro pikalaturi autoon- USB + USB-C + iPhone latauskaapeli

24.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Nopea lataus

Baseuksen autolaturi tukee 4 nopeaa latausprotokollaa. Qualcomm Quick Charge 4.0 lataa laitteesi 4 kertaa nopeammin kuin tavallinen laturi. Lisäksi Quick Charge 3.0, 2.0, AFC, MTK taaksepäin yhteensopivuus takaa nopeimman latausvaihtoehdon. Quick Charge 4.0 -vaihtoehto on saatavana Type-C-portissa. QC-yhteensopiviin puhelimiin kuuluu mm. Xiaomi 10/9, Huawei Fast Charge Protocol saa laitteesi latautumaan nopeammin eikä kuumene latauksen aikana. Yhteensopivia puhelimia ovat mm. Huawei Mate 30 tai Honor Magic 2. Huawein tavoin Samsungilla on oma pikalatausprotokollansa. Samsung Adaptive Chargen avulla puhelimesi latautuu paljon nopeammin kuin tavallisella laturilla. Samsungin tekniikka lataa malleja, kuten S20, S9 jne. Power Delivery on korkeajännitelatausstandardi, joka lataa laitteesi nopeasti ja turvallisesti. Laturi tukee 20W ja 18W-versioita. Power Delivery on yhteensopiva esimerkiksi iPhone 12:n kanssa. Tuotepaketista löydät Baseus Simple Wisdom -datakaapelin USB-C:n lightning yhteensopiva 1 metrin kaapelin.

 

Viimeistely

Laturi on valmistettu kestävistä PC- ja ABS-materiaaleista, joten se on naarmuuntumaton. Nopeasti lämmönjohtava metalli auttaa laturia pitämään alhaisen lämpötilan, jotta laitteen lataaminen on turvallista. Liukumaton muotoilu tarjoaa vakautta ja turvallisuutta, joten laitteesi latautuu luotettavasti myös kuoppaisilla teillä. Kompaktin koon ansiosta laite sopii täydellisesti useimpiin auton tupakansytyttimiin. LED-taustavalo lisää ainutlaatuista ilmettä ja mahdollistaa laturin nopean paikantamisen pimeän jälkeen.

7 suojaustasoa

Baseuksen laturi on läpäissyt lukuisia turvallisuustestejä ja ansainnut useita sertifikaatteja, joten voit käyttää sitä huoletta. Ohjauspiirisarja sovittaa kunkin laitteen virran ja suojaa sitä vaurioilta. Seitsemän suojaustason ansiosta sekä laitteesi että laturi on suojattu ylilataukselta, ylipurkaukselta, ylijännitteeltä, ylikuumenemiselta, ylivirralta, oikosululta ja sähkömagneettiselta kentältä.

Tuotemerkki Baseus
Malli TZCCJD-B0G
Materiaali ABS + alumiini + PC
Tulojännite DC 12V-24V
Mitat 55 mm x 26,5 mm
Ulostulojännite
USB-A: 5 V / 3 A, 9 V / 2 A, 10 V / 2 A, 12 V / 1,5 A 20 W Max

USB-C: 5 V / 3 A, 9 V / 2,22 A, 12 V / 1,6 A, 15 V / 1,3 A, 20 V / 1 A 20 W Max

Kokonaislähtöteho 20W + 20W (40W)

  • SKU TZCCJD-B0G
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156207639

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?