Baseus Powerbank Varavirtalähde Bipow 20000mAh - 2xUSB - USB-C 15W - Valkoinen

39.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Onko puhelimesi akku loppunut pahimmalla hetkellä? Tämä PowerBank voi korjata asian. Matkoilla sinun tarvitsee vain liittää laite puhelimeen. Jopa kolmea laitetta voidaan ladata samanaikaisesti. Sen kapasiteetti on 20 000 mAh ja lähtöteho 15 W. Se on varustettu LCD-näytöllä, jonka avulla voit seurata PowerBankin lataustasoa. Se voidaan ladata Type-C-portin ja Micro-USB-portin kautta. Laitteessa on 7 suojaustasoa.

Suuri kapasiteetti


Virtapankin kapasiteetti on 20 000 mAh. Tämä tarkoittaa, että se pystyy lataamaan puhelimen useita kertoja. PowerBankin lataaminen kestää 8,5 tuntia. Tämä on mahdollista PD 5V / 3A latauksen ansiosta. PowerBankin lataustason seurantaa varten on sisäänrakennettu näyttö, jossa on tietoa lataustasosta prosentteina. Lataus itsessään tukee Power Delivery 15 W -standardia.

Kolme latausporttia


Laitteen avulla voidaan ladata kolme laitetta samanaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit jakaa laitteesi jonkun muun kanssa, jonka on myös ladattava puhelinta. Se voi käyttää useimpia laitteita USB-A/USB-C:n kautta. Laitetta voidaan käyttää Applen laitteissa ja puhelimissa ja myös puhelimissa joissa on Android. Se voi ladata langattomia kaiuttimia, lamppuja, valokuvalaitteita ja paljon muuta.

Kestävä ja turvallinen


Vara-akun rakenne ja materiaalit mistä se on kasattu on suunniteltu kestävyytää silmällä pitäen. Sen suunnittelu sisältää maailmanluokan sirut, luotettavat akut, nykyaikaiset järjestelmät ja turvallisuuden takaavan monikerroksisen pinnoitteen. Akulla on lukuisia sertifikaatteja turvallisuustestien läpäisystä. Siinä on 7 turvatasoa ketjutettuna, ylikuumenemista, ylipurkamista, ylijännitettä, ylilatausta, oikosulkua ja sähköiskuja vastaan, mikä suojaa akkua ja puhelinta. Lisäksi lentoyhtiön standardit täyttyvät.

Erittely

Tuotemerkki Baseus
Malli PPDML-J02
Koko 153 x 68,8 x 29,5 mm
Akku Litiumpolymeeri
Kapasiteetti 20 000 mAh / 3,7 V 74 Wh
Väri valkoinen
Viimeistely ABS + PC
Nimelliskapasiteetti 12 000 mAh
Energian muuntokerroin ≥75 %
Sisääntulot Micro: 5V / 2A, Type-C: 5V / 3A
Ulostulot USB1 / USB2: 5V / 3A, Type-C: 5V / 3A, USB + Type-C: 5V / 3A Max.

  • SKU PPBD050102
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6932172618223
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?