Baseus Yleismallinen C01 Magneettiteline

14.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Baseus magneettinen autoteline kojelautaan (musta)

Huolehdi turvallisuudestasi ja mukavuudestasi matkustaessasi. Tässä auttaa käytännöllinen Baseus magneettinen autoteline, jonka voit helposti kiinnittää autosi kojelautaan. Tuote takaa vahvan magneettisen vetovoiman ja sen säädettävyyden ansiosta voit helposti säätää sen asentoa tarpeidesi mukaan.

Mukavuutesi takia

Magneettisen Baseus-autotelineen avulla voit käyttää puhelinta yhdellä kädellä ja varmistaa turvallisuutesi matkan aikana. 3M-teippi takaa telineen vakaan asennon myös kuoppaisella tiellä, kun taas 360° säädettävä muotoilu mahdollistaa puhelimen asennon säätämisen. Erityinen magneettinen kaapelipidike on myös ominaisuus joka helpottaa auton siistinä pitämistä.

Ei huolta ajoneuvostasi

Huolellisesti harkitun muotoilunsa ansiosta pidike on täysin turvallinen autollesi - 3M-teippi on erittäin tukeva, mutta samalla se ei jätä jälkiä tai vahingoita autoasi. Huomionarvoista on myös käytännöllinen kuulanivel, jonka avulla pitimen asentoa voidaan säätää rajoittamattomasti. Tärkeää on, että käytetyt magneetit eivät vaikuta signaalin laatuun.

Valmistaja Bareus
Malli SUCC000001
Materiaali ABS + silikoni
Pitotyyppi Magneettinen
Asennus kojelautaan kaksipuolinen teippi
Yhteensopivuus Universal
Väri musta
Mitat ⌀53 x 76 mm

  • SKU SUCC000001
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6932172612146

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?