JIMI Home Työkalusarja JM-GNT18 - 18 Osaa

TARJOUS
34.95 - % 29.95  
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Huippuluokan materiaalit

Kaikki sarjaan kuuluvat komponentit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne suorittavat toimintonsa mahdollisimman tehokkaasti säilyttäen samalla äärimmäisen kestävyyden. Kahva ja kotelon ulkopuoli on valmistettu alumiiniseoksesta, kärjet on valmistettu erityisestä S2-terässeoksesta ja kotelon sisäpuoli on valmistettu miellyttävästä ABS-materiaalista.

Hyödyllinen elektroniikkatöissä

Setti sisältää kahvan, 14 kärkeä, pinsetit ja tukevan kotelon magnetoinnnilla ja ruuvisäiliöllä. Tämä tekee siitä täydellisen pienten elektroniikkakomponenttien huoltotöihin. Jos etsit työkalua, joka auttaa sinua kokoamaan ja purkamaan älypuhelimia, leluja tai muita laitteita, JM-GNT18-sarja on juuri sinua varten! Vankka, toimiva kotelo.

Tukeva, toimiva kotelo

Alumiiniseoksesta valmistettu hiekkapuhallettu kotelo on suojattu korroosiolta. Se on kevyt ja miellyttävä koskettaa. Lisäksi se on päällystetty anodoinnilla, jotta se ei luisu edes hikoilevasta kädestä. Kotelossa on sisäänrakennettu magneetti, joka mahdollistaa vakaan ruuvauksen, mikä vähentää ruuvien niiden katoamisriskiä. Nykyisessä työssä käytetyt varaosat tai ruuvit voidaan säilyttää sisäänrakennetussa säiliössä.

Magneettiset ratkaisut


Jokaisella terällä on oma paikka, jossa on magneettinen kiinnitys. Näin se ei koskaan mene sekaisin kotelon sisällä ja jokainen pala on aina paikallaan. Se myös nopeuttaa tehtäviä korjauksia.

Korkealaatuinen


Tarkkuuskärjeille on ominaista S2-laatu. Niiden vahvuus on suurempi tai yhtä suuri kuin HRC50. Fosfatointi on antanut riittävän suojan vaurioita vastaan. Kärjet on merkitty jokaisen terän reunaan, jotta ne on helpompi tunnistaa työskennellessään. Ne sopivat täydellisesti mihin tahansa tilanteeseen.

Mukana:
Kahva 11,5 cm
45 mm:n kärjet:
0.6 / SL1.5 / SL2.5 / 0.8 / 1.2 / PH000 / PH / T1 / T2 / T5 / 2.5 Sleeve / Y0.7
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pinsetit 11,5 cm
Kotelo (magnetoija + ruuvisäiliö)
Tekniset tiedot:

Valmistaja JIMI Home
Malli JM-GNT18
Kahvan materiaali alumiiniseos
Kärkien materiaali Ruostumaton terässeos S2
Pinsettien materiaali Ruostumaton teräs
Kotelon materiaali (ulkopuoli) Alumiiniseos
Kotelon materiaali (keskellä) ABS
Kahvan mitat 115 x 11 mm
Kärjen pituus 45 mm
Pinsettien pituus 122 mm
Kotelon mitat 155 x 35 x 40 mm
Kokonaispaino 240 g

  • SKU JM-GNT18
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6970211474744
  • Valmistaja JIMI Home

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?