Maha Powerex MH-C9000

54.95 Varastossa

Lisää kuviaToimitusaika:

Heti

Saatavuus

Arabia Digishop noutopiste

5 kpl

Töölö Digishop noutopiste

0 kpl

Tampere Digishop noutopiste

0 kpl

Tuusula Digishop noutopiste

0 kpl

Varastotuotteita voi ostaa myymälöistä ilman nettitilausta

Maha Powerex MH-C9000

Powerex MH-C9000 on monipuolinen neljän AA tai AAA NiMH tai NiCD akun laturi ja akkuanalysaattori. Laturi tukee kapasiteetiltaan 100 - 20 000 mAh kennoja. Suuri taustavalaistu näyttö näyttää kapasiteetin, jännitteen, latausajan ja virran. Voit myös valita itse latausjännitteen itse eri ohjelmista ja myös akkujen purkaminen onnistuu.


MH-C9000 Powerex laturissa on 5 toimintatilaa: Charge, Refresh & Analyze, Break-In, Discharge ja Cycle.


- Normaali Charge, eli lataustila lataa akkuparisto normaalisti. 


- Refresh & Analyze lataa akut, lepää kaksi tuntia, purkaa akut, lepää uudestaan ja sitten vielä lataa akut. Tämä ohjelma sopii akuille jotka ovat olleet säilytyksessä yli 2-viikkoa, mutta vähemmän kuin 3 kuukautta. 


- Break-In tila joka tunnetaan myös IEC kapasiteetin mittauksena tai akun käyttöönottona. Ohjelma lataa akun ja purkaa latauksen murto-osaan täydestä kapasiteetista. Sitten akut ladataan hitaasti vain 0,1 C arvolla noin 16 tuntia jonka jälkeen levätään tunti ja puretaan akut 0,2 C arvolla, jonka jälkeen hidas lataus uusitaan. C arvo tarkoittaa akun normaalia kapasiteettia. Tämä ohjelma sopii parhaiten täysin uusille akuille ja akuille jotka ovat olleet yli 3 kuukautta käyttämättä. Ohjelma aktivoi akun kemian joka on saattanut heikentyä säilytyksen aikana. 


- Discharge tila purkaa yksinkertaisesti latauksen akuista haluamallasi virralla ja sillä voit selvittää helpostia akkukennojen kapasiteetin. 


- Cycle tila purkaa ja lataa akut jopa 12 kertaa ja se säilyttää akun kapasiteetin laitteen muistissa.


MH-C9000 laturissa on näiden lisäksi myös Battery matching tila jolla voit valita suuremmasta määrästä akkuja parhaiten kapasiteetiltaan vastaavat kennot. Kun käytät normaalisti AA tai AAA akkuja laitteissa määräytyy kapasiteetti heikoimman kennon mukaan, näin saata maksimaalisen kapasiteetin käyttöösi.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Laturissa on delta V latauksenhallinta sekä lämpötila- ja ajastettu suojaus jolloin yli- tai alilatausta ei tapahdu. Laturi toimii 100 - 240 voltin jännitteen lisäksi 12 voltilla. 

Lataa suomenkielinen käyttöohje TÄSTÄ

Lisätiedot

Lisätietoa

Tuotekoodi MH-C9000
EAN 0802366222337
Takuu 1 vuosi
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 1 item(s)

Suosittelen.
Yksi parhaista akkuparistojen latureista.
Hinta
Suosittelen
Laatu
Arvostellut Enerloop / (Lähetetty 5.9.2016)
Kysy tuotteesta

Tuotekysymykset

  • Lähetä kysymys. Vastaamme pian.


TOIMITUSKULUT
TOIMITUSTAPA TOIMITUSKULU
Postiin tai pakettiautomaattiin 5,95 €
Ovelle - tai yrityspaketti 9,95 €
Nouto Digishop myymälästä 0,00 €