Forever Light LED taskulamppu 700lm IPX4 USB-C

24.95
Saatavuus: 1-2 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Forever Lightin LED-käsitaskulamppu, jonka akun kapasiteetti on 2600 mAh ja tuottaa 700 lumenia valoa, on IPX4-luokitus, mikä varmistaa sen käytettävyyden myös märissä olosuhteissa. Sen USB-C-portti mahdollistaa kätevän latauksen ja pikalatausominaisuus takaa, että taskulamppu on aina toimintavalmis.

Mukana toimitettu rannehihna lisää käytännöllisyyttä, mahdollistaa turvallisen kiinnityksen ja vähentää vahingossa tapahtuvan pudotuksen riskiä. Zoom-toiminnolla varustettu taskulamppu tarjoaa säädettävän valon voimakkuuden. Tämän ominaisuuden avulla voit kohdistaa valon kaukana oleviin esineisiin tai levittää sitä valaisemaan suuremman lähialueen. Sen monipuolisuus osoittautuu arvokkaaksi erilaisissa sovelluksissa tarkasta valaistuksesta laaja-alaiseen valaistukseen.

Korkea IPX4-suojausstandardi tekee taskulampusta roiskekestävän, joten se sopii käytettäväksi myös sateisella säällä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen niille, jotka tarvitsevat luotettavaa valaistusta haastavissa sääolosuhteissa.


Kolmen toimintatilan - 100%, 50% ja vilkkuva/vilkkuvalo - ansiosta tämä taskulamppu tarjoaa joustavuutta valonlähteen mukauttamisessa erilaisiin tarpeisiin.
- 100 % -tila sopii täydellisesti voimakkaaseen alueen valaistukseen tai kaukaisten kohteiden havaitsemiseen.
- 50 % -tila pidentää akun käyttöikää ja antaa silti riittävästi valoa lähivalaistukseen.
- Vilkkuva/strobo-tila voi olla hyödyllinen huomion kiinnittämisessä tai läsnäolosi ilmoittamisessa.


Lisäksi taskulampussa on käytännöllinen rannehihna, joka helpottaa kiinnitystä ranteeseen. Tämä ei ainoastaan ​​mahdollista helpon pääsyn, vaan myös minimoi taskulampun vahingossa pudotuksen riskin.


Yhteenvetona voidaan todeta, että tämäR taskulamppu on enemmän kuin pelkkä kädessä pidettävä valonlähde; se on monipuolinen työkalu, joka sopii erilaisiin tilanteisiin - jokapäiväisestä käytöstä äärimmäisiin sääolosuhteisiin. Sen edistyneet ominaisuudet ja tukeva rakenne tekevät siitä korvaamattoman kumppanin mihin tahansa seikkailuun.

Latausaika 5 tuntia

Käyttöaika jopa 8 tuntia

Teho 12 wattia

  • SKU RTV0800013
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 5900495452061
  • Valmistaja Forever Light

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?