Xparkle BVM02 Akku anturi

37.95
Saatavuus: 1-2 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Akun tila-anturi Xparkle BVM02

Oletko koskaan joutunut tilanteeseen ettei autosi ei yhtäkkiä käynnisty? Akut eivät ole täydellisiä, ja ne voivat tyhjentyä ajoittain. Mutta tähän voi valmistautua! Xparkle BVM02 -akun kunnontunnistin antaa sinulle runsaasti tietoa autosi akun tilasta. Voit yhdistää laitteen kätevästi valitsemaasi laitteeseen Bluetooth 5.0:n kautta, jolloin kaikki tiedot näkyvät Android- tai iOS-sovelluksesta.

Rauhallista ajoa


Hanki tarvitsemasi mielenrauha ollessasi tien päällä (tai merellä) tai juuri ennen sitä. Pariston kuntotunnistin on käytännöllinen laite akun tilan seurantaan, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä silloin kun sitä vähiten odotat. Saat käyttöösi tietoja käynnistysjännitteestä, jännitekäyrästä laajemmalta ajanjaksolta, latausjännitteestä tyhjäkäynnillä ja korkeilla kierroksilla.

Kaikki käden ulottuvilla


Kätevän tiedonsaannin takaa korkean suorituskyvyn Bluetooth 5.0 -moduuli, joka tarjoaa vakaan yhteyden alhaisella virrankulutuksella. Yhdistä anturi valitsemaasi laitteeseen, jotta sormesi on aina pulissilla ja pystyt reagoimaan ennen kuin akku loppuu. Löydät kaikki tiedot akun tilasta Android- ja iOS-sovelluksesta. BVM02 toimii myös Apple Watch -älykellojen kanssa.

Tekniset tiedot:
Valmistaja Xparkle
Malli BVM02
Yhteydet Bluetooth 5.0
Yhteensopivuus SLI-akut, tyyppi 12V / 24V
Sovellus Android, iOS
Mitat 56 x 36 x 10 mm

  • SKU XP-990005-01
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6930460007322
  • Valmistaja Xparkle

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?