Superfire taskulamppu GT60 - 2600lm - USB-C

TARJOUS
89.95 - % 49.95  
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Superfire GT60 taskulamppu

Kävely, retkeily, vaellus - näissä ja vastaavissa tilanteissa tarvitset Superfire-taskulamppua. Kestävällä akulla varustettu akku tarjoaa jopa 7 tunnin käyttöajan ja siinä on myös takavalo, jotta sinut voidaan nähdä eri näkökulmista. Voit käyttää sitä sateessa tai jopa talvella, se on suojattu IP34-vesitiiviystasolla. Se on valmistettu alumiiniseoksesta, joten se on kestävä ja kevyt, ja sen ergonominen muotoilu tarjoaa tukevan otteen eikä luisu kädestä.

 

Se toimii haluamallasi tavalla

GT60:ssä on 2600 lumenia ja P90-siru.. Siinä on 2 tilaa: fokusoitu ja hajavalo, jota voit käyttää tarpeidesi mukaan.

Luotettava lähes kaikissa tilanteissa

Valoa voidaan käyttää melkein missä tahansa. Voit ottaa sen mukaasi telttaretkelle, vuorille jne. Akku, jonka kapasiteetti on 8100 mAh, tarjoaa noin 7 tuntia työtä ja voit ladata sen USB-C-portilla varustetulla kaapelilla. Sininen merkkivalo ilmoittaa, kun akku on vähissä. Lisäksi GT60:n toisella puolella on lisävalo, joka parantaa näkyvyyttä pimeän jälkeen. Samaan aikaan sen ergonominen muotoilu ja karkea pinta tarjoavat vakautta ja estävät taskulamppua luisumasta kädestäsi.

Vedenkestävä

Taskulamppu on IP34-luokiteltu kestämään sadetta, lunta ja alhaisia ​​lämpötiloja. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä epäsuotuisissa sääolosuhteissa murehtimatta sen vahingoittumisesta.

Tehokkuus

Superfire on tehnyt lukuisia tutkimuksia, jotka osoittavat, että sisäänrakennettu ladattava akku toimii paremmin kuin paristot muodostaen vakaan yksikön piirin kanssa ja vaikuttaen positiivisesti taskulampun korkeaan suorituskykyyn. Lisäksi USB-C-portin ansiosta laitteen käyttöikä on pidempi, lataus on nopeampaa ja portin kestävyys on parempi.

Merkki Superfire
GT60 malli
Mitat 140 x 52 x 52 mm
Paino 400g
Materiaali alumiiniseos
Työaika 420 min (100 % valon kirkkaus)
Vesitiivis IP34
Lataustapa USB-C
Säteen kantama 33m (etuvalo), 4-6m (takavalo)
Akun kapasiteetti 8100 mAh
Väri musta

  • SKU GT60
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6956362912618
  • Valmistaja Superfire

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?