Baseus Autolaturi jatkoliittimellä 2 x USB - 120W

24.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Baseus CCBT-D0G 2-in-1 autolaturi ja sytyttimen laajennus


Baseus tupakansytyttimeen kytkettävä autolaturi on varustettu 2 USB-portilla sekä 60 W laajennusportilla. Sen avulla voit ladata nopeasti jopa 2 laitetta samanaikaisesti jopa 120 W:n kokonaisteholla. Sisäänrakennettu älykäs siru suojaa laitteitasi vaurioilta. Tuote on yhteensopiva ajoneuvojen kanssa 12V - 24V. Laturi on myös erittäin kestävä ja helppokäyttöinen. Erityinen silikageelikuori suojaa sitä pölyltä.

 

Lisäportti - enemmän mahdollisuuksia


Sisäänrakennetun laajennusportin avulla voit liittää lisälaitteita. Tarvitsetko ylimääräistä autolaturia? Haluatko imuroida ajoneuvosi sisätilat sopivalla pölynimurilla? Tai ehkä aiot liittää tallentimen tai pienen ilmankostuttimen? Baseuksen avulla kaikki tämä on mahdollista!

 

Nopea lataus – laitteesi käynnistyvät hetkessä


Sisäänrakennettujen USB-porttien ansiosta voit ladata laitteesi hetkessä. Tuote tukee pikalatausta ja on yhteensopiva useimpien Android- tai iOS-älypuhelimien kanssa. Se tukee PPS-, PD3.0-, QC4+-, QC3.0-, SCP- ja muita protokollia. Se latautuu 120 W:n maksimiteholla. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Laturilla ja pikalatauskaapelilla (ei mukana) lataat esimerkiksi iPhone 12 Mini -puhelimesi 59 prosenttiin 30 minuutissa, Samsung Galaxy Note 10+ 100 prosenttiin 84 minuutissa ja Xiaomi Mi 10 Ultra 68 minuutissa. !

 

Laitteidesi turvallisuuden vuoksi


Älä pelkää, et vahingoittaa laitteitasi. Älykäs siru tarjoaa laitteille tehokkaan suojan. Se suojaa niitä muun muassa ylikuumenemiselta, oikosululta ja ylivirroilta. Lisäksi laturi tunnistaa älykkäästi akun tilan ja siirtyy automaattisesti pisaralataustilaan oikealla hetkellä. Tämä suojaa puhelintasi tehokkaasti mahdolliselta ylilataukselta ja vaurioilta.

 

Käytännöllinen ja kestävä


Tuote on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta, mikä antaa sille uskomattoman lujuuden. Se takaa myös korkean kestävyyden halkeilua ja naarmuuntumista vastaan. Kullatut koskettimet vähentävät vastusta ja parantavat laitteen sähkönsiirtoa, mikä tarkoittaa entistä tehokkaampaa latausta. Helposti kiinnitettävä kansi suojaa laturia pölyltä, ja sisäänrakennetut liukumattomat ja iskunkestävät kiinnikkeet varmistavat sen pysymisen paikoillaan. Nyt voit ladata laitteesi huoletta myös kuoppaisilla teillä!

 

Erittely

Valmistaja Baseus
Nimi Pikalatausautolaturi tupakansytyttimen laajennusportilla U + U
Malli CCBT-D0G
Materiaali alumiini + PC
Mitat 101x26mm
Tulo DC 12-24V
USB1-lähtö 5V = 3A; 9V = 2A; 10V = 2A; 12V = 2,5A 30W
USB2-lähtö 5V = 3A; 9V = 2A; 10V = 2A; 12V = 2,5A 30W
Kokonaislähtöteho 30W + 30W + 60W
Sovellettavat automallit Useimmat yleisimmät automallit
Sovellettavat laitteet Useimmat älypuhelimet ja digitaaliset tuotteet

  • SKU CCBT-D0G
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156206700

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?