Baseus iso Roskasäiliö auton takapenkille

23.95
Saatavuus: 1-2 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Käytännöllinen Baseus säilytyslaukku / roskasäiliö autoon

Käytännöllinen ja erittäin laadukas Baseus-auton säilytyslaukkuyksikkö mahdollistaa kaikenlaisten tavaroiden piilottamisen ja sulkemisen autossasi. Poikkeuksellisen säilytystilan ansiosta siihen mahtuu monenlaisia ​​tavaroita ja magneettinen avaaminen ja sulkeminen mahdollistavat mukavan käytön.

 

Ergonominen muoto

Tasku vie hyvin vähän tilaa, joten se ei häiritse ketään matkustajia ajon aikana. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten synteettisestä nahasta ja kestävästä metallista. Se sopii varmasti autosi sisätiloihin.

Vedenkestävä

Säilytyslokeron sisällä olevan erityisen pussin avulla voit jopa pestä käsiä tai huuhdella hedelmiä matkan aikana. Sisäpussi on täysin vedenpitävä ja se on helppo ja nopea irrottaa säilytyslokerosta.

Helppo asennus

Voit asentaa säilytyslokeron helposti ja nopeasti kiinnikkeillä, jotka pitävät sen tiukasti paikallaan myös erittäin kuoppaisilla teillä ajettaessa.

Magneettinen avaaminen ja sulkeminen

Säilytyslokeron magneettisen avauksen ja sulkemisen ansiosta voit käyttää sitä mukavasti jopa yhdellä kädellä. Säiliössä käytetty magneetti on kestävä ja vankka.

Roskakori

Säilytyspussia voidaan käyttää roskien säilytyspaikkana. Erittäin tiukan tiivistyksen ansiosta säiliön ulkopuolelle ei pääse hajua. Materiaalille, josta kaappi on valmistettu, on ominaista korkea kestävyys, vedenkestävyys ja helppo puhdistus. Lisäksi setti sisältää 90 pussia, jotka voi täytenä heittää roskakoriin.

Erittely

Tuottaja Baseus
Nimi Iso roskapussi auton takapenkille
Tuotekoodi CRLJD-A01
Väri musta
Materiaali alumiini + PU-nahka
Kiinnitystapa Clip-on säilytyslokerot etuistuinten takana
Mukana 90 vaihdettavaa roskapussia

  • SKU CRLJD-A01
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6953156216501
  • Valmistaja Baseus

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?