everActive Pro Alkaliparisto D / LR20 1,5V - 2 kpl pakkaus

4.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Esittelyssä everActive Pro Alkaliparisto D/LR20 1.5V - paras valinta luotettavuuden ja tehon suhteen! Tämä 2 pariston pakkaus on kaikki mitä tarvitset, jotta laitteesi pysyvät virralla ja ovat aina käyttövalmiina, vankoista kaukosäätimistä luotettaviin taskulamppuihin. Patentoitu suunnittelumme tarjoaa kaksinkertaisen käyttöiän tavallisiin alkaliparistoihin verrattuna ja takaa kestävän suorituskyvyn jokaisella käyttökerralla

suuri kapasiteetti ja laadukkaat komponentit merkitsevät pitkäaikaista luotettavuutta kaikille rakkaille tavaroillesi. everActive Pro Alkaline -paristojen todistettu vetolujuus ja kestävät tiivisteet takaavat valon, äänen ja muiden elektroniikkatoimintojen optimaalisen näytön kerta toisensa jälkeen. Lisäksi sen kevyt rakenne antaa sinulle kaiken tarvitsemasi energian myös liikkeellä ollessasi!

Älä riskeeraa kaikkea keskivertoparistoon, vaan valitse everActive Pro Alkaline ja nauti mielenrauhasta tietäen, että jokainen laite, johon syötät virtaa, saa tukea parhaasta saatavilla olevasta tekniikasta. Hanki 2 kpl:n pakkaus nyt, äläkä enää koskaan murehdi mehun loppumisesta - hanki everActive Pro -paristot jo tänään!

 

Ympäristöystävällinen, mutta silti tehokas vaihtoehto.

Mitat: 61,5 x 34,2mm

  • SKU 5903205770301
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 5903205770301
  • Valmistaja everActive

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?