Panasonic Eneloop R6 AA 2000mAh ladattava akkuparisto BK-3MCCE/8LE 8 kpl

27.95
Saatavuus: 1-2 viikkoa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

UUSI! PARANNETTU BK-3MCCE-sarja kapasiteetti 2000mAh

-jopa 2100 latauskertaa!
-säilyttää 70% kapasiteetin 10 vuoden jälkeen!
-Toimii matalissa lämpötiloissa -20 asteeseen asti!
-ladataan aurinkoenergialla tuotantoprosessissa


Eneloop on pitkäikäinen akku ja se on tehtaalla ladattu. Säästää energiaa ja rahaa. Nyt se voi ladata ja purkaa jopa 2100 kertaa.


Mikä Eneloop on?

Nämä ovat uusia ladattavia akkuja, joita voit käyttää yhtä helposti kuin perinteisiä akkuja ja ladata sitten uudelleen. Eneloop on uusi ladattava akku, joka voi muuttaa elämäntapaasi.

Eneloop on seuraavan sukupolven ekologinen ladattava akku, joka on suosittu yli 60 maassa ympäri maailmaa ja se suosittelee elämäntapamuutosta ja "uudelleenkäyttöä" " pois heittämisen" sijaan. Paranna ympäristömme tulevaisuutta vaihtamalla paristot.


Taloudelliset hyödyt

Vaikka akkujen alkukustannukset ovat korkeat, investointi Eneloop-teknologiaan maksaa itsensä takaisin muutaman latauskerran jälkeen ja pitkän aikavälin tuotto on erittäin suuri.
Eneloop-akut voidaan ladata jopa 2100 kertaa.

Eneloop-akut myydään valmiiksi ladattuina ja ovat käyttövalmiita heti oston jälkeen. Niitä ei tarvitse ladata ennen käyttöä. Valmis heti käytettäväksi.


Matala itsepurkauskerroin

Vaikka muut ladattavat akut, jotka vaativat latausta ennen käyttöä, menettävät kapasiteettinsa ajan myötä, Panasonicin eneloop-teknologian ansiosta eneloop-akut voivat säilyttää 70 % kapasiteetistaan ​​jopa 10 vuoden ajan.


Kierrätettävä ja ympäristöystävällinen

Arviolta yli 40 miljardia perinteistä akkua heitettiin pois viime vuonna. Eneloop-akut ovat synonyymi uusiutuvalle energialle - ne voidaan ladata jopa 2100 kertaa! Eneloop-akkujen käyttö vähentää jätettä ja auttaa suojelemaan ympäristöä.

Puhdasta energiaa


Green Power -sertifiointijärjestelmällä eneloop-akku on esiladattu aurinkokennojen "ekologisella" energialla


Akku vakaalla jännitetasolla

Yksi Eneloop-teknologian pääominaisuuksista on korkeampi jännitetaso. Monet laitteet sammuvat tai ilmoittavat akun alhaisesta varaustasosta, jos jännite putoaa alle 1,1 V:n. Perinteinen Ni-MH-akku tiputtaa jännitteen ja saavuttaa kriittisen tason hyvin nopeasti. Toisaalta eneloop-akku säilyttää jännitteen yli 1,1 V pitkään, ja sen alle laskee vain ennen kuin se on täysin purkautunut. 

Valmistaja: Panasonic
Käyttöjännite: 1,20 V
Akun kapasiteetti: 2000 mAh
Minimi kapasiteetti: 1900 mAh
Kennotyyppi: Ni-MH
Kpl: 8
Akun tyyppi: AA
Halkaisija: 14,5mm
Korkeus: 50,5mm

  • SKU 5410853060598
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 5410853060598
  • Valmistaja Panasonic

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?