Xparkle ABC01 Älykäs akkulaturi Lyijy - AGM ja Litium akuille

59.95
Saatavuus: Varastossa
Toimituskulut 0€Yli 75€ tilauksille!

Xparkle ABC01 autolaturi

Auton akut eivät ole aina luotettavia. Saat mielenrauhan Xparkle ABC01 -akkulaturilla, joka ei vain lataa akkuasi, vaan myös osaa korjata sitä. Laturissa on laaja yhteensopivuus ja valikoima turvaominaisuuksia, joten voit olla varma turvallisuudesta - sekä omasi että laitteidesi.

Hyvin harkittu muotoilu

Laturi tulee avuksesi, kun autosi akku kieltäytyy toimimasta. Siinä on selkeä käyttöliittymä, jossa on muutama painike valitun tilan käynnistämiseksi, kuten automaattinen 7-vaiheinen latausprosessi. ABC01:n muotoilu on tarpeeksi kompakti löytääkseen sille paikan autossasi.

Monet mahdollisuudet


Laturi on enemmän kuin pelkkä auton akun peruslaturi. Siinä on viisi toimintatilaa. Akun korjaustila ansaitsee erityistä huomiota, sillä se pystyy parantamaan akun kuntoa ja pidentää sen käyttöikää. Voit myös käyttää AGM-tilaa - hyödyllistä myös kun ympäristön lämpötila on alle 5 °C.

Laaja yhteensopivuus


Laturi on yhteensopiva useimpien autojen, maastoautojen, moottoripyörien, kuorma-autojen, ruohonleikkureiden, mönkijöiden, veneiden, huviveneiden ja muiden lyijyakkuja käyttävien maa- tai vesiajoneuvojen akkujen kanssa. Se käynnistää automaattisesti minkä tahansa yhteensopivan akun latausprosessin.

Useita turvaominaisuuksia


Laturi sisältää useita tekniikoita, jotka suojaavat sinua ja laitteitasi reaaliajassa. Se suojaa kipinää, alijännitettä, oikosulkua, käänteistä napaisuutta, ylijännitettä, ylikuumenemista vastaan ja lisäksi siinä on ylivirtasuoja.

Tekniset tiedot:
Valmistaja Xparkle
Malli ABC01
Tulo 100-240V
Latausvirta 4,3A
Latausteho 65W
Lähtö 12V
Mitat 170 x 65 x 37,5 mm

  • SKU SK-990004-01
  • Takuu 1 vuosi
  • EAN 6930460007261
  • Valmistaja Xparkle

Arvostelut

Arvosteluja ei ole vielä tehty. Jaa mielipiteesi ja kirjoita ensimmäinen arvostelu!
Kysymyksiä tuotteesta?